Maitri Space Awareness

maitri.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
vrijdag 25 mei 2018 (20:00 -22:00)
zaterdag 26 mei 2018 (09:00 -18:00)
zondag 27 mei 2018 (09:00 -18:00)
Leraren : Meino Zeillemaker & Acharya Sabine Rolf
Contactpersoon : Fennanda Eleveld
Deelnameprijs : €135
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Over de kleuren wit, geel en groen. Het programma combineert kleurensessies, meditatie, lezingen, discussie en creatieve expressie.

Door met kleuren te werken, beleef je in Maitri je emoties, ontdek je de kleuren van je eigen persoonlijkheid en leer je om te gaan met de persoonlijkheid van anderen. Maitri bevordert de ontwikkeling van onze psychologische, sociale en creatieve vaardigheden.

Maitri is ontwikkeld door de meditatiemeester Chögyam Trungpa Rinpoche, op grond van de oude, boeddhistische leer van de vijf boeddhafamilies. Er wordt gebruik gemaakt van speciale, bij de kleuren passende yogahoudingen.

Dit programma is in het Engels, maar er kan voor vertaling gezorgd worden. Vermeld dit svp bij registratie.

De kosten van het programma bedragen € 135,-. Dit is inclusief twee lunches. Voor mensen met een minimuminkomen vragen we € 75. Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen.
We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Als u beperkte financiële mogelijkheden heeft, of iets wilt bespreken over uw betaling, neem dan vóór registratie contact op met onze penningmeesters: [email protected]

Betaling graag vooraf op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’  onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan twee weken voor aanvang van de cursus brengen we € 20,- in rekening voor reeds gemaakte kosten. Let op: Uw registratie is pas definitief als we uw betaling hebben ontvangen!