Maitri Space Awareness 2

maitri.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijn ruimte
Datum: vrijdag 25 mei 2018 (20:00 -22:00) zaterdag 26 mei 2018 (09:00 -18:00) zondag 27 mei 2018 (09:00 -18:00)
Leraren : Meino Zeillemaker & Acharya Sabine Rolf
Contact persoon : Fennanda Eleveld
Deelname prijs : €135
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Dit programma kan los gevolgd worden. Het combineert kleurensessies, meditatie, lezingen, discussie en creatieve expressie.

Dit programma is in het Engels, maar er kan voor vertaling gezorgd worden. Vermeld dit svp tijdens uw registratie.

Deze workshop maakt het mogelijk vijf patronen van energie te leren kennen, die onze persoonlijkheid, emoties en onderlinge verhoudingen, maar ook kleuren en de verschijnselen van onze wereld doortrekken en bezielen. In onze emoties en verhoudingen zijn het wijsheidsenergieën, die in verwarring en neurose kunnen verkeren.

De Maitri-methode is ontworpen door de meditatiemeester Chögyam Trungpa Rinpoche op grond van de oude, boeddhistische leer van de vijf boeddhafamilies. Hij ontwierp een intensivering van onze kleurwaarneming door yogahoudingen, waardoor de energie, het inzicht en de emotionele impact van vijf basiskleuren naar voren springen.

We onderzoeken hoe uit de vijf energiepatronen onze persoonlijke stijl ontstaat, maar ook die van bijvoorbeeld kunstwerken en landschappen. En niet te vergeten van onze interacties met anderen.
We werken vooral met onze waarneming, en met de mindfulness en gewaarzijn van meditatie. Maitri inspireert tot vriendelijkheid tegenover onszelf en anderen, en bevordert de ontwikkeling van onze psychologische, sociale en creatieve vaardigheden.

De kosten van het programma bedragen € 135,-. Dit is inclusief twee lunches. Voor mensen met een minimuminkomen vragen we € 75. Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen.
We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Als u beperkte financiële mogelijkheden heeft, of iets wilt bespreken over uw betaling, neem dan vóór registratie contact op met onze penningmeesters: [email protected]

Betaling graag vooraf op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’  onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan twee weken voor aanvang van de cursus brengen we € 20,- in rekening voor reeds gemaakte kosten. Let op: Uw registratie is pas definitief als we uw betaling hebben ontvangen!