Shambhala BYN Summer Barbeque

Rotterdam/summer_bbq.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum: maandag 17 juli 2017 (18:00 -22:00)
BYN Barbeque in Kralingse Bos

Op maandag 17 juli van 18:00-22:00 uur organiseert de BYN groep een american style Barbeque in het kralingse bos. Aan mensen met een facebook account wordt gevraagd zich aan te melden op het evenement op facebook. Mensen zonder facebook account die naar het evenement gaan worden verzocht een mail te sturen aan [email protected], graag daarbij vermelden wat je van plan bent mee te nemen.

Het programma is open voor iedereen uit de sangha.

De avond staat in het teken van lekker bbq-en in de Kralingse bos. De bbq is geheel American style. Dat betekent dat we met zijn allen elkaar zullen voorzien incl. de bbq's zelf. Sta je bekend om die ene fantastische salade en wil je iets mee brengen om te delen, te gek! Denk ook aan drinken, borden en bestek. Heb je nog een voorraad liggen? Neem het vooral mee! Laat dit dan ook even horen in een "comment" bij dit event, (zodat we straks niet met 14 verschillende aardappel salades zitten).

Hou hierbij a.u.b. wel rekening met het feit dat een deel van onze bezoekers vegetarisch/vegan eten.
Voor de carnivoren onder ons is er ook ruimte, daarbij is het dus wel handig om enkele bbq's vrij van vlees te houden.

Meditatie kussens zijn aanwezig. Een handdoek of kleed meebrengen zou erg fijn zijn. De meditatiekussens kun je dan daarop plaatsen, waardoor ze schoon blijven :)

Aan de avond zijn, naast (en door) alles wat je zelf mee neemt geen kosten verbonden. Donaties zijn natuurlijk altijd welkom.

LET OP! Bij slecht weer gaan we niet bbq-en en houden de jongeren een avond in stilte op het centrum. De BBQ verschuift dan naar 7 augustus. We proberen dit tijdig te communiceren.

De avond ziet er (onder voorbehoud) als volgt uit;

- 18.00-19.30 | Bbq American style
- 20.00-21.30 | Meditatie
- 21.30-21..... | Gezelligheid