Shambhala Training niveau 1 - De kunst van het mens zijn

Rotterdam/Shambhala_NIVEAU-1.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum: vrijdag 20 oktober 2017 (20:00 -22:00) zaterdag 21 oktober 2017 (09:30 -18:00) zondag 22 oktober 2017 (09:30 -18:00)
Lerares : Sarah Coleman
Coordinators : Lies Laven & Roek Spaan
Deelname prijs : €150
Leden Prijs: €115
Solidariteit prijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Aanwezig blijven bij alles wat zich voordoet in je ervaring en in je leven –prettig of onprettig- is de ware Kunst van het Menszijn. Dit weekend is in het engels.

Tijdens dit weekend onderzoeken we hoe het is om contact te maken met wat zich voordoet in je ervaring. En ontdekken we dat de essentie van dat alles fundamenteel goed is. Aanwezig blijven bij alles wat zich voordoet in je ervaring en in je leven –prettig of onprettig- is de ware Kunst van het Menszijn.

De bijzondere weekenden van de Shambhala Training serie –Het hart van krijgerschap- zijn de juwelen onder alle programma’s die bij Shambhala aangeboden worden. Tijdens elk weekend wordt een ander aspect van het menszijn belicht en direct onderzocht via meditatie. Tezamen bieden deze weekenden een krachtig pad van transformatie. Elk weekend bestaat uit lezingen, oefeningen, 1-op-1 gesprekken met instructeurs, groepsuitwisseling en uiteraard veel meditatie. Een aanrader!

Dit eerst weekend is geschikt voor zowel beginners als mensen met uitgebreide ervaring met meditatie.

Het weekend wordt gegeven door Sarah Coleman en is in het engels.