Shambhala Training niveau 3 - Krijger in de wereld

Barcelona/meditateTreesquare.jpg
Centrum/Groep: Arnhem
Datum:
vrijdag 1 september 2017 (20:00 -22:00)
zaterdag 2 september 2017 (09:00 -17:30)
zondag 3 september 2017 (09:00 -17:00)
Leraar : Frank Stoop
Coordinators : & Bart Bergman
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Een weekend van de Weg van Shambhala met meditatie, lezingen, persoonlijke instructiegesprekken en gespreksgroepen. Je kunt deelnemen als je het Shambhala weekend 'de geboorte van de krijger' al hebt gevolgd.

 

 

In het derde weekend van Shambhala Training integreren we we de aandacht en het gewaarzijn van de meditatiebeoefening in ons dagelijks leven. Bewust van onze zintuigen durven we ons in de wereld te bewegen met een openheid die onbevreesd, zachtmoedig en wakker is.

Het weekend bestaat uit:

  • lezingen van een leraar, senior-student
  • individuele gesprekken met een meditatie-instructeur
  • groepsdiscussies
  • perioden van zit- en loopmeditatie

 

Financiën
Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met penningmeester Marije Seves via: [email protected] . Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen?
Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief. Zie daarvoor de programma-informatie hierboven.

Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Arnhem onder vermelding van de titel van het programma.

Annuleringsvoorwaarden
Tot twee weken voor aanvang van het programma geldt volledige restitutie.
Tussen twee weken en tot twee dagen voor aanvang van het programma geldt 90% restitutie (10% annuleringskosten) van de programmaprijs.
Annulering twee dagen of minder voor aanvang van het programma geldt 70% restitutie (30% annuleringskosten) van de programmaprijs.