Shambhala Training niveau 2 - De geboorte van de krijger

DCL/herb_art.png
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
vrijdag 15 december 2017 (20:00 -22:00)
zaterdag 16 december 2017 (09:00 -18:00)
zondag 17 december 2017 (09:00 -18:00)
Leraren : Suzan Oudshoorn & Shastri Hans Zwart
Coördinator : Nienke Wisman
Contactpersoon : Aart-Jan van de Pol
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75

Met het tweede weekend van Shambhala Training verdiept de discipline van meditatiebeoefening. We leren werken met de hindernissen die opkomen, terwijl onze meditatiebeoefening zich ontwikkelt. Ook verkennen we hoe aangeleerde denk- en ervaringspatronen onze waarneming verhinderen. Zij verduisteren de rauwe, schitterende werkelijkheid waarin we leven. Daarmee missen we tegelijk onze eigen waarachtigheid en de zachtheid waarmee we ons in de wereld kunnen bewegen. Tot slot leren we omgaan met de angst die opkomt zodra we ons losmaken van deze gewoontepatronen.

Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen.
Kun je je meer veroorloven? Graag!

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.
Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.