Shambhala Training HP2 - Windpaard

lungtawindhorse1.jpg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijn ruimte
Datum: vrijdag 8 september 2017 (20:00 -22:00) zaterdag 9 september 2017 (09:30 -18:30) zondag 10 september 2017 (09:30 -18:30)
Lerares : Josje Pollmann
Coordinator : Reinout Martens
Contact persoon : Reinout Martens
Deelname prijs : €150
Leden Prijs: €115
Solidariteit prijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
Materiaalkosten: €60.00

In dit weekend ontvangen de mensen de instructie om 'windpaard te wekken', waardoor het hart zich opent en ons zelfvertrouwen verfrist. Deze beoefening is een manier om op een vaardige wijze en vanuit het hart betrokken te zijn op onze omgeving, waardoor de krijger temidden van elke uitdaging voorwaarts kan gaan.

De extra materiaalkosten bedragen een syllabus en een boekje met termateksten die gebruikt worden in dit en volgende niveaus.

Het is belangrijk om dit weekeinde in zijn geheel te volgen aangezien de combinatie van lezingen, beoefening, contemplaties, meditatiegesprekken, groepsuitwisselingen en gezamenlijke maaltijden onvervangbaar is. Slechts om dringende redenen is het mogelijk om een dagdeel te missen. Mocht dit meer worden zult u verzocht worden het weekeinde op een ander moment in te halen.

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. Jongeren en minima kunnen meedoen tegen gereduceerd tarief. Jongeren en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen. Kun je je meer veroorloven? Graag!

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma. Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie. Bij afmelding minder dan een week voor aanvang van de cursus brengen we € 15,- in rekening voor reeds gemaakte kosten.