Sacred Governance: verbinden van visie en praktijk

ThoughtLeadership2.jpeg
Centrum/Groep: Amsterdam Grote schrijnruimte
Datum:
donderdag 30 maart 2017 (19:30 -22:00)
Leraar : Sybren Post
Contactpersoon : Sybren Post
Deelnameprijs : €12,50
Ledenprijs: €10
Deze bijeenkomsten zijn gericht op bestuurders en coördinatoren en mensen met een sterke affiniteit voor (persoonlijk) leiderschap onder onze Shambhala leden en vrienden.

De Sakyong noemt “leiderschap het meest gewaardeerde pad van Krijgerschap”. Het Shambhala pad kan begrepen worden als een diepgaande leiderschapstraining om met visie, zachtmoedigheid en kracht in het dagelijks leven actief te blijven in turbulente tijden. Steeds weer opnieuw onze visie verbinden aan de praktische uitvoering, dat is de essentie van windpaard beoefening.

In vier donderdagavonden gaan we met elkaar kijken hoe we de rijkdom van Shambhala kunnen verbinden aan concrete toepassing in ons dagelijks leven. De ‘Sacred Governance’ video over leiderschap, van de Sakyong Mipham Rinpoche, gebruiken we als inspiratie. De vier Waardigheden, in de context van leiderschap, komen zo in vier avonden aan bod.

Als windpaard beoefening gaan we de Centreer oefening van Leadership Embodiment beoefenen. Dit geeft de aanknopingspunten voor het integreren van onze visie, zachtmoedigheid en kracht. Deze Centreer oefening is speciaal ontwikkeld om onder stress in het dagelijks leven toch steeds je balans en openheid hernemen.

Leiderschap wordt o.a. omschreven als dienstbaarheid en het trouw blijven aan je visie en inspiratie terwijl je wordt uitgedaagd. In deze intervisie bijeenkomsten werken we aan de vraag welke bijdrage je wilt leveren en wat de uitdagingen en obstakels zijn die je daarin tegenkomt. Dit verbinden we aan de Shambhala visie en vaardige middelen die we tot onze beschikking hebben.

Vier donderdagavonden: 30 maart, 4 mei, 1 juni en 6 juli 19.30 tot 22.00 uur. (4 mei ruimen we tijd in voor de dodenherdenking).

Actieve bestuurders krijgen 50% korting op de deelnameprijs.