Shambhala Training niveau 2 - De geboorte van de krijger

Arnhem/PICT0093.JPG
Centrum/Groep: Arnhem
Datum:
vrijdag 19 mei 2017 (20:00 -22:00)
zaterdag 20 mei 2017 (09:30 -17:00)
zondag 21 mei 2017 (09:30 -17:00)
Lerares : Shastri Ancilla van Steekelenburg
Coördinator : Sita van Marrewijk
Contactpersoon : Hans Oud
Deelnameprijs : €150
Ledenprijs: €115
Solidariteitprijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
De geboorte van de krijger. Een weekend met meditatie, lezingen, persoonlijke instructiegesprekken en gespreksgroepen. Toegankelijk voor ieder die nivo 1 heeft gedaan.

 

 

Met het tweede weekend van Shambhala Training verdiept de discipline van meditatiebeoefening. We leren werken met de hindernissen die opkomen, terwijl onze meditatiebeoefening zich ontwikkelt. Ook verkennen we hoe aangeleerde denk- en ervaringspatronen onze waarneming verhinderen. Zij verduisteren de rauwe, schitterende werkelijkheid waarin we leven. Daarmee missen we tegelijk onze eigen waarachtigheid en de zachtheid waarmee we ons in de wereld kunnen bewegen. Tot slot leren we omgaan met de angst die opkomt zodra we ons losmaken van deze gewoontepatronen.

 

Financiën
Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met penningmeester Marije Seves via: [email protected] . Misschien helpt een korting en/of betaling in termijnen?
Voor jongeren tot 25 jaar en mensen die leven van een minimum inkomen is er een gereduceerd tarief. Zie daarvoor de programma-informatie hierboven.

Betalingen ontvangen we bij voorkeur vooraf op NL37 TRIO 0784.8146.35 van Shambhala Arnhem onder vermelding van de titel van het programma.

Annuleringsvoorwaarden
Tot twee weken voor aanvang van het programma geldt volledige restitutie.
Tussen twee weken en tot twee dagen voor aanvang van het programma geldt 90% restitutie (10% annuleringskosten) van de programmaprijs.
Annulering twee dagen of minder voor aanvang van het programma geldt 70% restitutie (30% annuleringskosten) van de programmaprijs.