Weg van Shambhala DL5 - Wijsheid in het Dagelijks Leven

vervallen

Leiden/cancelled.png
Centrum/Groep: Leiden
Datum: dinsdag 18 april 2017 (20:00 -22:00) zaterdag 29 april 2017 (10:00 -06:00) zaterdag 20 mei 2017 (10:00 -06:00)
Leraren : Suzan Oudshoorn & Shastri Anne Bakker
Coordinator : Willemien Dorleijn
Deelname prijs : €95
Leden Prijs: €75
Weg van Shambhala Cursus 5

De cursus Wijsheid in het Dagelijks Leven bestaat uit lezingen, meditatie , contemplatie, uitwisseling en zelfstudie. In de cursus verkennen we het hoogste krijgerstadium, dat van de Draak die “speelt in de ruimte” en hemel en aarde verenigt in zijn activiteit. Dit stadium is verbonden met de Vajrayana-leer van het boeddhisme, waarin de leraar of meesterkrijger een grote rol speelt en het heilige van de wereld zichtbaar begint te worden.

De deelnemers ontvangen instructies om verwarde emoties en situaties te transformeren tot wijsheid. Je hoeft je niet langer door hindernissen ontmoedigd of uit het veld geslagen te voelen. Door visie en kracht kan de krijger alles wat zich voordoet speels omarmen en als onderdeel van het pad zien. Op deze manier ontwikkelt hij de vaardigheid om aan het welzijn van de wereld bij te dragen.

Deze cusus maakt deel uit van 'De Weg van Shambhala'. Men kan deelnemen aan deze cursus indien men DL2 'Tevredenheid in het dagelijks leven' of DL4 'Onbevreesdheid in het dagelijks leven' heeft gevolgd.

De cursus bestaat uit een dinsdag avond en twee zaterdagen; NB DATA ZIJN GEWIJZIGD PER 20 februari!