Mindful Running

vervallen

Rotterdam/_Mindfulrunning_2017.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum: zaterdag 25 maart 2017 (09:30 -18:00) zondag 26 maart 2017 (09:30 -14:00)
Leraar : Benjamin Romkes
Deelname prijs : €95
Leden Prijs: €75
Solidariteit prijs: €145
Herhalers/Jongeren/Minima: €50
Mindful Running is een manier van hardlopen waarbij je niet alleen je fysieke maar ook je mentale spieren sterker maakt. Kortom: De perfecte voorbereiding voor het loopseizoen/Rotterdamse marathon! Ook zeer geschikt voor minder ambitieuze lopers.

Mindful Running is een manier van hardlopen waarbij je niet alleen je fysieke maar ook je mentale spieren sterker maakt. Dat doe je door gericht te focussen. Hiervoor kun je verschillende technieken gebruiken. Tijdens het weekend laten we die technieken de revue passeren en oefenen we ermee. Het programma omvat ook korte meditatiesessies en -instructies om de focus 'droog' te oefenen.

'Eigenlijk leer je met mindful running bewust je gedachtes uit te schakelen, zodat je je nog beter bewust bent van je run en van je lichaam tijdens het rennen. Hierdoor word je in staat gesteld om nog makkelijker te lopen. De focus maakt je scherper.'

Kortom: De perfecte voorbereiding voor het loopseizoen en de Rotterdamse marathon! Maar ook zeer geschikt voor minder ambitieuze recreanten die anders willen lopen.

Leraar van dit weekend is Benjamin Romkes. Benjamin is meervoudig Nederlands recordhouder bij de masters en werd in 2012 wereldkampioen op de 3.000 meter bij de masters. Vanuit zijn achtergrond als atleet heeft hij het voorwoord geschreven van het boek Running Buddha van Sakyong Mipham en was hij verantwoordelijk voor de eindredactie. Benjamin geeft regelmatig clinics en weekenden in mindful running.