Shambhala Training niveau 2 - De geboorte van de krijger

___Mississauga.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum: vrijdag 9 juni 2017 (20:00 -22:00) zaterdag 10 juni 2017 (09:30 -18:00) zondag 11 juni 2017 (09:30 -18:00)
Leraren : Shastri Cor Laven & Jan Mulder
Deelname prijs : €150
Leden Prijs: €115
Solidariteit prijs: €225
Herhalers/Jongeren/Minima: €75
We leren werken met de hindernissen die opkomen, terwijl onze meditatiebeoefening zich ontwikkelt. Dit weekend is toegankelijk voor mensen die niveau 1 'De kunst van het menszijn' hebben gedaan.

Met het tweede weekend van Shambhala Training verdiept de discipline van meditatiebeoefening. We leren werken met de hindernissen die opkomen, terwijl onze meditatiebeoefening zich ontwikkelt. Ook verkennen we hoe aangeleerde denk- en ervaringspatronen onze waarneming verhinderen. Zij verduisteren de rauwe, schitterende werkelijkheid waarin we leven. Daarmee missen we tegelijk onze eigen waarachtigheid en de zachtheid waarmee we ons in de wereld kunnen bewegen. Tot slot leren we omgaan met de angst die opkomt zodra we ons losmaken van deze gewoontepatronen.

Dit weekend is onderdeel van Shambhala Training: Het pad van studie en beoefening van Shambhala Training begint met een serie weekenden: Het Hart van Krijgerschap. In deze periode krijgen we gereedschap om een persoonlijke discipline van meditatie-beoefening op te bouwen. We ontdekken hiermee de fundamentele principes van krijgerschap in ons dagelijks leven.

Elk weekend bestaat uit:

lezingen van een leraar, senior-student
individuele gesprekken met een meditatie-instructeur
groepsdiscussies
perioden van zit- en loopmeditatie