Six ways of Ruling

Rotterdam/six-ways-of-ruling-300h.jpg
Centrum/Groep: Rotterdam
Datum: zaterdag 16 november 2013 (09:30 -18:00) zondag 17 november 2013 (09:30 -18:00)
Leraar : Richard Reoch
Contact persoon : Ernst Kleisterlee
Deelname prijs : €125
Leden Prijs: €95
Teachings on society and leadership.

"Geweldige mensen moeilijke tijden"

 leven en werken in tijden van grote verandering

“Waarom kunnen mensen zo moeilijk samenleven en samenwerken? En: hebben we nog tijd genoeg om te veranderen, voordat we onszelf en onze planeet hebben vernietigd?”

Richard Reoch houdt over de hele wereld lezingen en workshops over deze vragen. Hij werkte lang voor  Amnesty International, waar hij directeur publiciteit was. Zijn werk bracht hem naar conflicthaarden over de hele wereld. Zo was hij betrokken bij vredesonderhandelingen op Sri Lanka, maar ook actief voor vrede en het milieu in andere oorlogsgebieden in Afrika en Europa. Hij is nu President van Shambhala, een wereldwijde beweging die zich inzet voor een meer ontwaakte samenleving, en zich baseert op de boeddhistische wijsheidstraditie.

Als jij je herkent in de vragen die ook Richard Reoch zich stelt, en op zoek bent naar betere manieren om samen te leven en samen te werken, dan nodigen we je van harte uit om je ervaringen en vragen te komen delen in deze weekend workshop.

Reoch staat bekend om de vriendelijke en directe manier waarop hij werkt met de paniek, de hebzucht en de agressie die we steeds vaker ook persoonlijk meemaken. Hij baseert zich daarbij op een aantal inzichten, methoden en verhalen uit de Shambhala-leringen van de Buddha, die ons helpen om onze uitdagingen –thuis, op ons werk en in onszelf- onder ogen te zien en aan te gaan.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die belangstelling heeft voor deze vragen. Voorkennis is niet vereist.

Richard Reoch gebruikt de methode, die traditioneel ‘The six ways of ruling’ wordt genoemd, een ervaringsgerichte manier van onderzoeken en leren, die het beste in ons naar boven brengt.

De workshop wordt in het Engels gegeven: vertaling is beschikbaar.

Financien
Betaling kan contant of op 8032451 t.n.v. Shambhala Centrum Rotterdam onder vermelding van "Six ways of ruling".
 Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.

Shambhala wil graag jongeren stimuleren deel te nemen aan haar programma's. Ben je jonger dan 28 jaar, dan geldt een prijs van 50 euro. Als je je meer kunt veroorloven dan graag.
Ook houdt Shambhala haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de Caroline Koolhaas, [email protected]. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken.