Shambhala Meditatie Groep Bussum

We organiseren gezamenlijke meditatie. Daarnaast geven we meditatie instructie, cursussen en lezingen.

De meditatie vindt wekelijks plaats op:
woensdagavond van 19:45 tot 21:15 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
Na afloop drinken we thee. De meditatie is gratis toegankelijk voor iedereen. Als je voor de eerste keer wilt komen ben je van harte welkom. Mail vooraf even zodat we een afspraak met je kunnen maken voor eeen kennismakingsgesprek. Je krijgt dan ondermeer uitleg over hoe de meditatie bij ons in zijn werk gaat en wat praktische informatie.

Naast de meditatie organiseren we elk jaar twee cursussen (in het voorjaar en het najaar). Daarvoor nodigen we ervaren leraren binnen de traditie van shambhala uit, of bestuderen gezamenlijk de dharma. Studie biedt de mogelijkheid tot het verdiepen van het inzicht in de boeddhistische levensvisie. We besteden ook veel aandacht aan onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers aangezien persoonlijke ervaring essentieel is bij het verdiepen van dit inzicht.

Ook contemplatieve beoefeningen en Shamatha Yoga komen voorbij.

Tijdens de korte schoolvakanties zijn wij in principe geopend. Tijdens de zomervakantie, in juli en augustus, zijn we gesloten. In de Kerstvakantie zijn we ook gesloten.

Bezoekadres

Shambhala Meditatie Groep Bussum
Bremstraat 3
1402 BD Bussum

[email protected]

Als je wil komen mediteren of op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, stuur dan een e-mail naar bovenstaand mail-adres.