Shambhala Meditatie Groep Bussum

*** in ieder geval tot 28 april zijn er geen activiteiten op de Bremstraat ***

Zolang de meditatie avonden niet door kunnen gaan bieden we aan om 1x per maand online met elkaar te mediteren en wel op woensdag 8 april, 6 mei en 10 juni van 20:00 -21:15 uur.
Welwillend geleid door Dana Marshall van uit haar eigen schrijnruimte thuis.
Mocht je mee willen doen dan kun je je aanmelden bij [email protected]
De dag tevoren sturen wij jou de link om in te loggen en eventueel aanvullende informatie toe.

In de week voor 28 april, na de volgende persconferentie, laten we weten of de meditatie avonden in Bussum weer door kunnen gaan of niet.

Op 9 en10 mei stond het weekend Sacred Journey gepland en dit weekend is verplaatst naar het najaar 2020.

We organiseren gezamenlijke meditatie. Daarnaast geven we meditatie instructie, cursussen en lezingen.

De meditatie vindt wekelijks plaats op:
woensdagavond van 19:45 tot 21:15 uur (inloop vanaf 19.30 uur).
Na afloop drinken we thee. De meditatie is gratis toegankelijk voor iedereen. Als je voor de eerste keer wilt komen ben je van harte welkom. Mail vooraf even zodat we een afspraak met je kunnen maken voor eeen kennismakingsgesprek. Je krijgt dan ondermeer uitleg over hoe de meditatie bij ons in zijn werk gaat en wat praktische informatie.

Naast de meditatie organiseren we elk jaar twee cursussen (in het voorjaar en het najaar). Daarvoor nodigen we ervaren leraren binnen de traditie van shambhala uit, of bestuderen gezamenlijk de dharma. Studie biedt de mogelijkheid tot het verdiepen van het inzicht in de boeddhistische levensvisie. We besteden ook veel aandacht aan onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers aangezien persoonlijke ervaring essentieel is bij het verdiepen van dit inzicht.

Ook contemplatieve beoefeningen en Shamatha Yoga komen voorbij.

Tijdens de korte schoolvakanties zijn wij in principe geopend. Tijdens de zomervakantie, in juli en augustus, zijn we gesloten. In de Kerstvakantie zijn we ook gesloten.

*** in ieder geval tot 28 april zijn er geen activiteiten ***

Bezoekadres

Shambhala Meditatie Groep Bussum
Bremstraat 3
1402 BD Bussum

[email protected]

Als je wil komen mediteren of op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, stuur dan een e-mail naar bovenstaand mail-adres.