Shambhala Meditatie Groep Bussum

Na de zomerstop starten we op 1 september ONLINE.  Ook op 8 september mediteren we ONLINE. Op 15 september ben je van harte welkom om LIVE te mediteren op de Bremstraat in Bussum.

De open meditatie avonden in Bussum zijn toegankelijk voor iedereen. Als je voor de eerste keer wilt komen mail dan vooraf naar [email protected] zodat we een afspraak met je kunnen maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Je krijgt dan onder andere uitleg over hoe de meditatie bij ons in zijn werk gaat en wat praktische informatie.

Naast de meditatie geven we meditatie instructie, cursussen en lezingen. Ook contemplatieve beoefeningen en Shamatha Yoga komen voorbij.

Regelmatig organiseren we cursussen. Daarvoor nodigen we ervaren leraren binnen de traditie van Shambhala uit, of bestuderen we gezamenlijk de dharma. Studie biedt de mogelijkheid tot het verdiepen van het inzicht in de boeddhistische levensvisie. We besteden ook veel aandacht aan onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers aangezien persoonlijke ervaring essentieel is bij het verdiepen van dit inzicht.

Tijdens de schoolvakanties zijn wij in principe geopend. Tijdens de zomervakantie, in juli en augustus, zijn we gesloten. Wegens omstandigheden starten we na de zomer op woensdagavond 1 september om 19:45 uur ONLINE. Ook is er op 8 september om 19:45 uur ONLINE bijeenkomst. Op 15 september starten we weer in de Bremstraat in Bussum

De visie van Shambhala is gebaseerd op het (boeddhistische) principe dat we in wezen goed zijn. Door meditatie leren we ‘fundamentele goedheid’ te ontdekken, te ervaren en te realiseren.

Bezoekadres

Shambhala Meditatie Groep Bussum
Bremstraat 3
1402 BD Bussum

[email protected]

Als je wil komen mediteren of op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, stuur dan een e-mail naar bovenstaand e-mailadres

Online-programma’s Nederland:

Nuttige informatiebronnen: