Shambhala Meditatie Groep Bussum

Onze meditatie avonden worden gehouden in de Bremstraat 3 in Bussum. 

De avonden in Bussum zijn toegankelijk voor iedereen. Als je voor de eerste keer wilt komen mail dan vooraf naar [email protected] zodat we een afspraak met je kunnen maken voor een eerste kennismakingsgesprek. Je krijgt dan uitleg over hoe meditatie in zijn werk gaat en je ontvangt wat praktische informatie.
Naast de meditatie geven we meditatie instructie, cursussen en lezingen. We doen contemplatieve beoefening, de Shambhala Sadhana en Shamatha Yoga. We bestuderen gezamenlijk de dharma. Dit seizoen is dat “Je Geest als Bondgenoot” van Sakyong Mipham Rinpoche. Studie biedt de mogelijkheid tot het verdiepen van het inzicht in de boeddhistische levensvisie. In de agenda van Bussum vind je de activiteiten terug en wanneer welk hoofdstuk bestudeerd wordt.
Voor de cursussen hebben we ervaren leraren. We besteden ook veel aandacht aan onderlinge uitwisseling tussen de deelnemers aangezien persoonlijke ervaring essentieel is bij het verdiepen van inzicht.
Tijdens de zomer- en kerstvakantie zijn we gesloten.
De visie van Shambhala is gebaseerd op het principe dat we in wezen goed zijn. Door meditatie leren we ‘fundamentele goedheid’ te ontdekken, te ervaren en te realiseren.

Bezoekadres:
Shambhala Meditatie Groep Bussum
Bremstraat 3
1402 BD  Bussum

Als je wilt komen mediteren of op de hoogte gehouden wilt worden van onze activiteiten, stuur dan een mail naar [email protected]