Shambhala Logo /ressources/finished_sub/sub_buddha3.jpg
spacer


Follow ShambhalaNL on Twitter

Sign in
Username
Password
Pass. forgot ?
Register

Young Sangha 

Bij Shambhala worden er avonden speciaal voor en door jongeren georganiseerd. Als jongvolwassene komt er veel op je af.  Hoe vul je je leven in, welke keuzes maak je en waarom, en hoe je kunt omgaan met je ervaring van de wereld? Op deze avonden is er gelegenheid andere jongeren met interesse in meditatie en boeddhisme te ontmoeten. Je kunt hier leren mediteren, meditatie beoefenen en op een laagdrempelige manier in contact komen met Shambhala en leeftijdsgenoten.

De dagen en tijden van de jongerenavonden verschillen per stad. Elk Shambhala Meditatie centrum is uniek. Check de agenda op deze site of kijk bij een van de onderstaande Facebook-groepen wat er bij jou in de buurt gebeurt! Soms wordt er op deze avonden alleen gemediteerd, soms is er na een half uurtje meditatie een lezing of mini-workshop. Heb je nooit eerder gemediteerd? Geen probleem, er is altijd iemand aanwezig die getraind is om meditatie-instructie te geven.

 

Wil je precies op de hoogte zijn van wat er wanneer gebeurt op de Young Sangha Nights? Meld je aan voor een van onze Facebook Groepen:

NB - Jongeren tot 25 jaar kunnen de meeste Shambhala programma's tegen verlaagd tarief volgen. Je vindt dit tarief bij de prijzen van de betreffende programma's. Vermeld bij je registratie s.v.p. je geboortedatum! Kun je je meer veroorloven? Graag!


Wil je op de mailinglijst van de Young sangha Amsterdam, stuur dan een mailtje naar youngsangha.amsterdam@shambhala.nl. Je ontvangt dan steeds een week van tevoren informatie over de komende avond(en). Ook ontvang je informatie van andere programma's die interessant kunnen zijn voor de Young sangha.

Happy to meet you!

 

Soms wordt er alleen gemediteerd, en soms is er na een half uurtje meditatie een lezing of workshop, waarna we onze ideeën en ervaringen uitwisselen. Na afloop is er tijd voor gezelligheid; thee drinken, kroegbezoek; net waar we zin in hebben. Ook vrienden en vriendinnen zonder meditatie-ervaring zijn welkom, want er is altijd iemand aanwezig die getraind is om meditatie instruktie te geven!

 

Wil je precies op de hoogte zijn van wat, wanneer gebeurt? Meld je aan op onze Young Sangha Nights Facebook groep!
Wil je op onze mailinglijst, stuur dan een mailtje naar youngsangha.amsterdam@shambhala.nl. Je ontvangt dan steeds een week van tevoren informatie over de komende avond(en). Ook ontvang je informatie van andere programma's die interessant kunnen zijn voor de Young sangha.

spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer