Shambhala Logo /ressources/finished_sub/sub_leafwater.jpg
spacer


Follow ShambhalaNL on Twitter

Sign in
Username
Password
Pass. forgot ?
Register

Routebeschrijving Shambhala meditatiegroep Haarlem,

adres: Spaarne 112A, 2011 CM HAARLEM

aanbellen bij bel 1

Openbaar vervoer
Trein/lopen
Op station Haarlem neemt u een van de twee uitgangen aan de centrumzijde. Voor het station ligt het stationsplein, Vanuit de uitgang houdt u direct links aan totdat u op de Jansweg komt. Deze loopt u in richting centrum. De Jansweg gaat vanzelf over in de Jansstraat. U blijft rechtdoor lopen tot het eind van de straat. U staat nu voor de Grote Kerk. U gaat links om Grote Kerk heen. Eerst passeert u de Riviervischmarkt en daarna het Klokhuisplein. Recht voor u ziet u nu de Lange Veerstraat. Deze loopt u in. U neemt de 2 de straat links. Dit is de Korte Veerstraat. Deze loopt u uit, dan komt u bij het Spaarne. U gaat rechtsaf en volgt het Spaarne totdat u na 200 meter aankomt bij Spaarne 112A

Trein/bus
Op station Haarlem neemt u de uitgang aan de centrumzijde. Voor u ziet u het busstation. U neemt buslijn 2, 3, of 73 naar het centrum tot halteplaats: Turfmarkt. U stapt uit en loopt terug langs het Spaarne totdat u aankomt bij Spaarne 112A.

Auto
U kunt parkeren in de Parkeergarages de Appelaar of De Kamp. Volg de borden richting Haarlem centrum. Beide parkeergarages staan aangegeven via de P-route in de binnenstad van Haarlem.

Parkeergarage de Appelaar
Vanaf de parkeergarage de Appelaar is het een paar minuten lopen. U loopt naar het Spaarne en volgt het Spaarne totdat u bij Spaarne 112A bent gearriveerd.

Parkeergarage De Kamp
Als u uit de parkeergarage komt gaat u rechtsaf de De Witstraat in, bij de Gedempte Oude gracht gaat u rechtsaf. U komt snel op het Spaarne, daar gaat u links en komt u aan bij Spaarne 112A.

Klik hier voor een weergave van Google maps.

Of download de route beschrijving.spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer