Shambhala Logo /ressources/finished_sub/sub_meditation.jpg
Sign in
Username
Password
Pass. forgot ?
Register

Shambhala Training niveau 1 - De kunst van het mens zijn

Scorpion_Seal_logo.gif
Datum:
18.01.2013 Van 20h00 tot 22h00
19.01.2013 Van 09h00 tot 18h00
20.01.2013 Van 09h00 tot 18h00

Centrum/Groep: Amsterdam
Leraar:
- Sjaak Kreffer

Coordinator: Liesbeth Scholten
Deelname prijs: € 140
Leden Prijs: € 105
Herhaling programma: € 70
Jongeren en minima * Jongere en minima zijn scholieren en studenten onder de 25 jaar of mensen levend van een minimum inkomen: € 55


Het pad van studie en beoefening van Shambhala Training begint met een serie weekenden: Het Hart van Krijgerschap. In deze periode krijgen we gereedschap om een persoonlijke discipline van meditatie-beoefening op te bouwen. We ontdekken hiermee de fundamentele principes van krijgerschap in ons dagelijks leven. 

Elk weekend bestaat uit:

  • lezingen van een leraar, senior-student
  • individuele gesprekken met een meditatie-instructeur
  • groepsdiscussies
  • perioden van zit- en loopmeditatie

Tijdens dit eerste weekend maken we kennis met de beoefening van zit- en loopmeditatie. We krijgen zicht op de principes van het pad van krijgerschap. Zo leren we dat al onze ervaringen een fundamentele energie bevatten. Deze ‘fundamentele goedheid’ is eigen aan de dingen zoals ze zijn en vormt de basis van onze aangeboren, onvoorwaardelijke natuur.

 If you are foreign and need translation, please add this information at 'Aantekeningen' on the registration form.

Kosten: 140€; voor leden 105€; Herhaling programma: 70; Jongeren tot 28 jaar en houders van een stadspas kunnen tegen kostprijs meedoen: 55€ . Kun je je meer veroorloven? Graag!

Shambhala houdt haar programma’s graag toegankelijk voor iedereen. Als je beperkte financiële mogelijkheden hebt, neem dan vóór registratie contact op met de coördinator financiën: penningmeester.amsterdam@shambhala.nl. We kunnen altijd korting en/of betaling in termijnen afspreken. 

Als je je verrijkt voelt door ons werk staat het je natuurlijk vrij om het centrum en onze wereldwijde organisatie te steunen. Hartelijk dank en welkom bij Shambhala!

Betaling kan contant of op NL43 TRIO 0212 4980 37 aan ‘Shambhala Centrum Amsterdam’ onder vermelding van de titel van dit programma.

Bij geannuleerde deelname geldt volledige restitutie.Registreren